Wij staan voor u klaar

Tandarts Waddinxveen

Zoekt u een tandarts in Waddinxveen?

U bent van harte welkom bij Mondzorg Statensingel. Onze praktijk bevindt zich in Gouda, op slechts 10 minuten rijden van Waddinxveen. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven als nieuwe patiënt, door middel van ons online inschrijfformulier. Wij hebben geen wachttijden, waardoor wij u al snel kunnen helpen.

Mondzorg Statensingel is een algemene tandartspraktijk, waar u terecht kunt voor een tussentijdse controle van uw gebit of een andere behandeling. Onze tandartsen zijn zeer ervaren en toegewijd aan het leveren van persoonlijke mondzorg op het hoogste niveau. Hiervoor maken wij gebruik van de modernste technieken en behandelmethoden.

Hieronder ziet u waar onze praktijk is gelegen. Onze praktijk is gevestigd aan de Statensingel 62 in Gouda, vlakbij Waddinxveen, en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze mooie en moderne tandartspraktijk, in het centrum van de stad.

Het eerste tandartsbezoek

Heeft u zich ingeschreven als nieuwe patiënt? Dan krijgt u van ons een medische vragenlijst, die u voorafgaand aan uw eerste bezoek aan onze praktijk mag invullen. Dit zorgt ervoor dat de tandarts helemaal op de hoogte is van uw gezondheidssituatie en u beter kan helpen.

Tijdens uw eerste bezoek zal de tandarts uw gebit controleren, om de huidige staat ervan in kaart te brengen en het behandelplan hieraan aan te passen. Iedereen is uniek en geen enkele situatie is precies hetzelfde. Bij Mondzorg Statensingel begrijpen wij dit en stemmen wij het behandelplan altijd af op het individu, zodat u alleen de zorg krijgt die u nodig heeft.

Soms worden er tijdens het eerste bezoek ook röntgenfoto’s gemaakt, om een nog beter beeld te krijgen van uw huidige gebitssituatie. Dit wordt uiteraard van tevoren met u overlegd en alleen gedaan als u hier toestemming voor geeft. Wij werken transparant en doen alles in goed overleg met u als patiënt, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Bent u op zoek naar een (nieuwe) tandarts in of nabij Waddinxveen? U bent van harte welkom bij Mondzorg Statensingel om u in te schrijven als nieuwe patiënt. Klik op de knop hieronder en meld u direct aan. Wij zullen vervolgens spoedig contact met u opnemen om uw eerste bezoek aan onze praktijk in te plannen.

Tandarts Waddinxveen

Behandelingen door onze tandarts

Het team van Mondzorg Statensingel bestaat uit meerdere tandheelkundige professionals, ieder met zijn of haar eigen specialisme. Door de enorme diversiteit binnen ons team, kunnen wij een breed scala aan behandelingen aanbieden. Hieronder hebben wij een aantal van de behandelingen op een rijtje gezet, waarvoor u contact kunt opnemen met onze tandartspraktijk, gevestigd nabij Waddinxveen.

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in onze praktijk. Hier draagt ons team aan bij door u vriendelijk te benaderen en rekening te houden met uw wensen. Ons doel is bereikt op het moment dat u onze praktijk verlaat met een brede glimlach op uw gezicht.

Angsttandarts Waddinxveen

Is het de hoogste tijd voor die ene behandeling, maar kijkt u hier tegenop? Tandartsangst komt regelmatig voor onder patiënten. Wij adviseren u om dit voorafgaand aan uw afspraak bij ons te melden, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Onze tandartsen zijn ervaren in het behandelen van angstige patiënten en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt voor, tijdens en na uw behandeling. Dit doen wij onder andere door u stapsgewijs uit te leggen wat er gaat gebeuren en u de controle te geven. Als u een pauze nodig heeft, of bijvoorbeeld een vraag heeft, dan kunt u dit gerust aangeven.

Bent u bang voor de tandarts en bent u op zoek naar een tandarts in of nabij Waddinxveen die u de persoonlijke aandacht en begeleiding geeft die u nodig heeft? Neem dan contact met ons op, of klik op de knop hieronder om u direct in te schrijven. Wij staan voor u klaar.

Tandartspraktijk Waddinxveen

Met spoed een tandarts in Waddinxveen nodig?

Wij raden u aan om in het geval van spoed altijd direct contact met ons op te nemen. Het is niet raadzaam om langer dan nodig met uw (pijn)klachten te blijven rondlopen. Dit zorgt voor ongemakkelijke situaties en kan er tevens voor zorgen dat de klachten verergeren of zich verspreiden naar omliggende gebieden in de mond- of kaakregio.

Bent u woonachtig in Waddinxveen en bent u op zoek naar een tandarts bij wie u op korte termijn terecht kunt voor een behandeling? Onze praktijk ligt vlakbij Waddinxveen. Wij raden u aan om in het geval van spoed te bellen naar één van onderstaande nummers.

Tijdens onze openingstijden staan wij klaar om u te helpen. In de meeste gevallen kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht. Buiten onze openingstijden kunt u terecht bij Dental365. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op de website.

Spoedgeval tijdens openingstijden?

Spoedgeval buiten openingstijden?

Tandheelkunde Waddinxveen

Openingstijden van onze tandartspraktijk

Bent u op zoek naar een tandarts in of nabij Waddinxveen met flexibele openingstijden? Dan bent u bij Mondzorg Statensingel aan het juiste adres. Wij begrijpen heel goed dat niet iedereen in staat is om doordeweeks langs te komen voor een controle of behandeling. Daarom is het bij ons ook mogelijk om uw afspraak in te plannen op een zaterdag.

Heeft u een afspraak gemaakt in onze tandartspraktijk, maar kunt u onverhoopt toch niet langskomen? Dan vragen wij u vriendelijk om hier in ieder geval 24 uur van tevoren melding van te maken. Eén van onze medewerkers zal dan direct een nieuwe afspraak met u maken.

Maandag 08:15 - 16:30
Dinsdag 08:15 - 16:30
Woensdag 08:15 - 16:30
Donderdag 08:15 - 16:30
Vrijdag 08:15 - 16:30
Zaterdag 08:15 - 16:30
Zondag Gesloten

Direct een afspraak maken

Bij Mondzorg Statensingel is iedereen van harte welkom. Onze patiënten komen niet alleen uit Gouda, maar bijvoorbeeld ook uit Waddinxveen, Bodegraven en Haastrecht. Als u zich inschrijft bij onze praktijk, dan kunt u rekenen op een vriendelijk team dat is toegewijd aan het leveren van de best mogelijke mondzorg, met als doel om uw gebit gezond te houden.

Contactgegevens

Openingstijden