Wij staan voor u klaar

Tandarts Gouda Bloemendaal

Welkom bij onze tandartspraktijk nabij Gouda Bloemendaal

Bent u op zoek naar een (nieuwe) tandarts in Gouda? Dan bent u bij Mondzorg Statensingel aan het juiste adres. Onze praktijk is gevestigd aan de Statensingel 62, in het centrum van Gouda. Op dit moment nemen wij nog nieuwe patiënten aan. U kunt zich gemakkelijk inschrijven door middel van het online inschrijfformulier. Nadat u zich heeft ingeschreven, zullen wij contact met u opnemen om uw eerste bezoek aan onze praktijk in te plannen.

Onze praktijk is uitstekend bereikbaar. Vanaf Gouda Bloemendaal is het ongeveer zeven minuten rijden met de auto. Hieronder ziet u de ligging van onze praktijk. Klik op de kaart voor een routebeschrijving.

Het eerste tandartsbezoek

Tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk maakt u kennis met onze tandarts. Hij (of zij) zal de conditie van uw gebit en tandvlees onderzoeken om een beter beeld te krijgen van uw huidige gebitssituatie. Indien nodig worden er in overleg met u als patiënt ook röntgenfoto’s gemaakt.

Daarnaast wil de tandarts graag weten wat uw wensen zijn. Op basis van de verkregen inzichten en uw wensen, stelt de tandarts een persoonlijk behandelplan voor u op. Dit plan neemt de tandarts vervolgens rustig met u door. Hierbij wordt aandacht besteed aan de verwachte duur van de behandeling en de kosten ervan. Ook worden de doelen voor de korte- en lange termijn besproken.

Tijdens uw eerste bezoek vinden er geen behandelingen plaats. Dit bezoek is uitsluitend bedoeld om u als patiënt beter te leren kennen en om gezamenlijk een plan op te stellen.

Tandarts Gouda Bloemendaal

De behandelingen van de tandarts

Zoekt u een tandarts in Gouda Bloemendaal? Van harte welkom bij Mondzorg Statensingel. Onze tandartsen zijn zeer ervaren en hebben diverse specialisaties. Hierdoor kunt u voor de meest uiteenlopende behandelingen bij ons terecht. Hieronder ziet u een aantal van de behandelingen die wij uitvoeren binnen onze praktijk.

Mondzorg Statensingel staat voor kwaliteit en persoonlijkheid. Wij verlenen uitsluitend mondzorg van hoge kwaliteit, waarbij wij uw wensen altijd centraal stellen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u onze praktijk keer op keer verlaat met een stralende glimlach. Dit bereiken wij door uw gebit mooi en gezond te houden, maar ook door u te voorzien van tips die u zelf gemakkelijk kunt toepassen om uw mondgezondheid op peil te houden.

Tandartspraktijk Gouda Bloemendaal

Spoedtandarts in Gouda Bloemendaal nodig?

Is er sprake van een spoedgeval en heeft u direct een tandarts nodig? Het team van Mondzorg Statensingel staat voor u klaar om u te helpen. Het is belangrijk dat u in het geval van spoed direct telefonisch contact met ons opneemt. Als u te lang blijft rondlopen met uw (pijn)klachten, dan loopt u het risico dat de klachten verergeren en zich verspreiden naar andere gebieden in de mond. Wij doen ons best om u dezelfde dag nog te behandelen, zodat u zo snel mogelijk van uw klachten bent afgeholpen en uw dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken.

Spoedgeval tijdens openingstijden?

Spoedgeval buiten openingstijden?

Tandheelkunde Gouda Bloemendaal

De openingstijden van de tandarts

Hieronder ziet u de openingstijden van onze tandartspraktijk. Wij begrijpen dat niet iedereen in de gelegenheid is om doordeweeks naar de tandarts te gaan. Om u tegemoet te komen, hebben wij de deuren van onze praktijk ook op zaterdag voor u geopend.

Maandag 08:15 - 16:30
Dinsdag 08:15 - 16:30
Woensdag 08:15 - 16:30
Donderdag 08:15 - 16:30
Vrijdag 08:15 - 16:30
Zaterdag 08:15 - 16:30
Zondag Gesloten

Direct een afspraak maken

Bent u overtuigd en wilt u direct een afspraak maken? U bent van harte welkom. Bel ons of klik op onderstaande knop om u in te schrijven. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze tandartspraktijk, gelegen in de buurt van Gouda Bloemendaal.

Contactgegevens

Openingstijden