Wij staan voor u klaar

Tandarts Bodegraven

Hartelijk welkom bij onze tandartspraktijk in de omgeving van Bodegraven.

Op zoek naar een nieuwe tandarts in Gouda? Ontdek Mondzorg Statensingel, gevestigd aan de Statensingel 62, in het hart van Gouda. Wij heten nog steeds nieuwe patiënten van harte welkom. Inschrijven is eenvoudig via ons online formulier. Zodra u zich heeft ingeschreven, nemen wij contact met u op om uw eerste afspraak te plannen.

Onze praktijk is uitstekend bereikbaar, ook vanuit Bodegraven. Met de auto bent u in ongeveer achttien minuten bij ons. Hieronder vindt u de locatie van onze praktijk. Klik op de kaart voor een gedetailleerde routebeschrijving.

Uw eerste afspraak bij de tandarts

Bij uw eerste bezoek aan onze praktijk draait alles om kennismaking. U ontmoet onze tandarts, die uw mondgezondheid grondig onderzoekt om een goed beeld te krijgen. Als dat nodig is, maken we ook röntgenfoto’s.

Daarna bespreekt de tandarts graag met u wat uw wensen zijn. Op basis daarvan en het onderzoek stelt de tandarts een behandelplan op dat aansluit bij uw behoeften. Dit plan wordt uitgebreid met u besproken, ook wat betreft de geschatte tijd en kosten. We kijken ook naar wat u op de korte en lange termijn wilt bereiken.

Tijdens dit eerste bezoek krijgt u nog geen behandeling. We gebruiken deze tijd om samen een plan te maken dat past bij wat u wilt bereiken.

Tandarts Bodegraven

De behandelingen van de tandarts

Op zoek naar een tandarts in Gouda Bodegraven? Bij Mondzorg Statensingel bent u aan het juiste adres. Onze tandartsen zijn stuk voor stuk ervaren en hebben diverse specialisaties, waardoor wij een breed scala aan behandelingen kunnen aanbieden. Hieronder vindt u een greep uit de behandelingen die wij binnen onze praktijk uitvoeren.

Bij Mondzorg Statensingel staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. We streven naar niets minder dan topkwaliteit in onze mondzorg, waarbij uw individuele wensen altijd onze prioriteit zijn. Ons ultieme doel? U telkens weer met een stralende glimlach onze praktijk te laten verlaten. Dit bereiken we niet alleen door uw gebit mooi en gezond te houden, maar ook door u handige tips te geven waarmee u zelf uw mondgezondheid kunt bevorderen.

Tandartspraktijk Bodegraven

Spoedtandarts in Bodegraven nodig?

Heeft u dringend een tandarts nodig? Het toegewijde team van Mondzorg Statensingel staat klaar om u direct te helpen. Bij spoedgevallen is het van vitaal belang om ons onmiddellijk telefonisch te bereiken. Wacht niet te lang met uw pijnklachten, want vertraging kan leiden tot verergering en uitbreiding naar andere delen van uw mond. Wij streven ernaar om u nog dezelfde dag te behandelen, zodat u snel van uw klachten verlost bent en uw normale activiteiten kunt hervatten.

Spoedgeval tijdens openingstijden?

Spoedgeval buiten openingstijden?

De openingstijden van de tandarts

Ontdek hieronder wanneer onze tandartspraktijk geopend is. Omdat we begrijpen dat niet iedereen tijdens de week een afspraak kan maken, hebben we onze praktijk ook op zaterdag voor u beschikbaar gemaakt.

Maandag 08:15 - 16:30
Dinsdag 08:15 - 16:30
Woensdag 08:15 - 16:30
Donderdag 08:15 - 16:30
Vrijdag 08:15 - 16:30
Zaterdag 08:15 - 16:30
Zondag Gesloten

Direct een afspraak maken

Als u overtuigd bent en meteen een afspraak wilt maken, staan wij voor u klaar. Aarzel niet om ons te bellen of op de knop hieronder te klikken om u in te schrijven. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze tandartspraktijk, gunstig gelegen in de buurt van Bodegraven.

Contactgegevens

Openingstijden