Controle

Periodieke controle bij uw tandarts

Periodieke controle bij uw tandarts

Het is belangrijk om uw gebit regelmatig te laten controleren op tandplak en tandsteen. Met periodiek bedoelen we tweemaal per jaar. Wanneer de tandarts het tandsteen, en de tandplak, halfjaarlijks gaat verwijderen, dan zal dit tot behoud van een gezond gebit leiden. Ook helpt het om gevoelige tanden en gaatjes in de mond te voorkomen. De frequentie van uw bezoek aan onze tandartspraktijk in Gouda is afhankelijk van uw gebitsconditie. Wij zien het liefst minderjarigen minimaal twee keer per jaar voor en controle bij de tandarts. Tandheelkundige kosten voor jongeren onder de 18 vallen volledig in de basisverzekering. Een aparte tandartsverzekering is dan ook overbodig

Gebit en tandvlees

Gedurende de periodieke controle bekijkt de tandarts zowel uw gebit als uw tandvlees. Op deze manier kan bijvoorbeeld een tandvleesontsteking aan de hand van symptomen, zoals pijn aan het tandvlees, worden vastgesteld. Ook kan een voorstadium van mogelijke gaatjes worden gesignaleerd. Indien noodzakelijk stelt de tandarts, in overleg met u, een behandelplan samen.
Wanneer de hygiëne van uw gebit niet optimaal is, dan zal de tandarts u doorverwijzen naar één van de mondhygiënisten in onze praktijk. De specialist zal uw tanden dusdanig scalen en polijsten, dat verdere problemen aan het tandvlees kunnen worden voorkomen.
Wilt u direct een afspraak maken voor een controle? Klik dan op onderstaande button.

Uitleg Mondverzorging

Wanneer de hygiëne van uw gebit niet optimaal is, dan zal de tandarts u doorverwijzen naar een van onze mondhygiënisten. De mondhygiënist zal uw tanden dusdanig polijsten, dat problemen aan het tandvlees voorkomen kan worden.
Wilt u een afspraak maken voor een directe Controle? Klik dan op afspraak maken.

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Statensingel zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits-medische, acute- en implantologische behandelingen.

gebit, tanden, tandarts, big, gouda, statensingel, implantaten, tandarts statensingel, tandarts gouda, noodtandarts gouda, spoed tandarts, kunstgebit, kroon, spoed, prothese, implantaat, tandartspraktijk, tandartspraktijken, tandartspraktijk gouda, tandartspraktijken gouda, tandartspraktijken statensingel, tandartspraktijk statensingel, implataat, inplantaat, implamtaat, inplamtaat,

Mondzorg Statensingel

Bij Mondzorgpraktijk Statensingel werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Statensingel vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Statensingel 62
2805 BJ Gouda
Telefoon: 0182 - 68 68 00
Email: praktijk@mondzorgstatensingel.nl
Like ons op: Facebook 
Tandartspraktijk Statensingel is telefonisch bereikbaar op behandeldagen van 08.15-12.30 en van 13.30-16.30 uur.

KvK-nummer 36052043