Tanden bleken

U kunt bij ons terecht voor Tanden bleken

Wat zijn de kosten van tanden bleken? Profiteer van deze aanbieding die permanent geldig is!

Tanden bleken is een cosmetische behandeling die het beste resultaat geeft wanneer het gebit gezond en schoon is. Om het beste resultaat te bereiken, raden we aan om de behandeling uit te voeren nadat de tanden zijn gereinigd door de mondhygiënist. Tijdens de behandeling verandert de natuurlijke kleur van uw tanden niet, maar worden kleurstoffen verwijderd die zich in de loop van de tijd aan uw tanden hebben gehecht. Deze kleurstoffen zijn afkomstig van voedsel- en drankconsumptie, zoals energiedrankjes, cola, koffie, thee en roken, maar ook van groenten en fruit.

Niet alle verkleuringen kunnen worden verwijderd door een bleekbehandeling, bijvoorbeeld verkleuringen als gevolg van slechte mondhygiëne of tanderosie door het gebruik van agressieve middelen. Op een gezond en schoon gebit kunnen we echter gemiddeld een resultaat behalen van 4 tot 6 tinten lichter. Bij Mondzorgpraktijk Statensingel in Gouda maken we gebruik van een licht activerend bleeksysteem dat absoluut pijnloos is. De behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Voordat we beginnen, meten we de huidige kleur van uw tanden met behulp van de VITA-kleurenschaal, waarbij B1 de lichtste kleur is en C4 de donkerste van de 16 tinten.

Is tanden bleken zinvol voor u? Bel ons voor een gratis consult, zodat wij u een betrouwbaar advies kunnen geven. Wij geven u dan ook een indicatie van wat u kunt verwachten. Een behandeling van maximaal 45 minuten kost € 89,-. Een thuisbleekset voor nabehandelingen kost, indien voorradig, slechts € 12,50. Bel 0182 – 68 68 00 voor een gratis bleekconsult.

Tanden bleken op professionele wijze

Heeft u last van tandaanslag en wilt u goedkoop uw tanden bleken? Dan hebben wij de beste aanbieding in regio Gouda voor u: € 79,- per behandeling! Er zijn veel tandartspraktijken die het bleken van tanden aanbieden. U dient zich te realiseren dat een behandeling niet altijd op zich staat. Soms is de tandaanslag van dusdanige aard, dat goedkoop bleken geen optie is. Om het gewenste resultaat te bereiken zal de tandarts meerdere keren moeten bleken. Om deze reden is het erg belangrijk om vooraf voldoende informatie in te winnen. Sinds kort maken wij gebruik van een nieuwe methode, welke uitstekende resultaten oplevert. Informeer direct naar de beste methode om uw tanden te laten bleken!.

Wat u moet weten

Voor een bleekbehandeling dient uw gebit en tandvlees in goede conditie te zijn. U krijgt een consensus formulier welke u moet ondertekenen voordat de behandeling begint. Op dit formulier wordt in uw bijzijn de begin en eindkleuren genoteerd. In onze praktijk is een speciale behandelkamer ingericht voor deze behandeling, zodat u niet lang hoeft te wachten. U kunt contact opnemen met de praktijk voor het plannen van een afspraak. U hoeft uzelf bij ons niet in te schrijven als patiënt voor deze behandeling, deze dient echter wel na de behandeling per pin of contant te worden afgerekend. De kosten voor deze behandeling bedragen € 89,00 (zonder na-bleekset of € 99,00 met na-bleekset)

Contactgegevens

Openingstijden

Tanden bleken

Is het de hoogste tijd voor deze behandeling?

Meld u aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.