Wij staan voor u klaar

Tandarts Haastrecht

Zoekt u een tandarts in Haastrecht?

U bent van harte welkom bij Mondzorg Statensingel. Onze praktijk is gevestigd in Gouda, op slechts 15 minuten rijden van Haastrecht. Inschrijven als nieuwe patiënt is eenvoudig en snel te regelen via ons online inschrijfformulier. Dankzij onze korte wachttijden kunnen wij u snel van dienst zijn.

Bij Mondzorg Statensingel bent u aan het juiste adres voor zowel periodieke gebitscontroles als diverse andere behandelingen. Onze praktijk biedt hoogwaardige, persoonlijke mondzorg dankzij ons team van zeer ervaren en toegewijde tandartsen. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en behandelmethoden om u de beste zorg te bieden.

Hieronder ziet u waar onze praktijk is gevestigd. U vindt ons aan de Statensingel 62 in Gouda, vlakbij Haastrecht. De praktijk is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze moderne tandartspraktijk in het hart van de stad.

Het eerste bezoek aan de tandarts

Bent u een nieuwe patiënt? Dan ontvangt u van ons een medische vragenlijst die u voorafgaand aan uw eerste bezoek aan onze praktijk kunt invullen. Hiermee kan de tandarts zich goed voorbereiden op uw gezondheidssituatie en u beter van dienst zijn.

Bij uw eerste afspraak zal de tandarts uw gebit controleren om de huidige staat vast te stellen en het behandelplan hierop af te stemmen. Iedereen is uniek en elke situatie is anders. Bij Mondzorg Statensingel begrijpen we dit en passen we het behandelplan aan op uw specifieke behoeften, zodat u de zorg krijgt die u nodig heeft.

Tijdens het eerste bezoek kunnen er ook röntgenfoto’s worden gemaakt om een nog beter beeld van uw gebitssituatie te krijgen. Dit gebeurt uiteraard in overleg met u en alleen met uw toestemming. We werken transparant en overleggen alles met u als patiënt, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten.

Zoekt u een (nieuwe) tandarts in de omgeving van Haastrecht? U bent van harte welkom bij Mondzorg Statensingel om u in te schrijven als nieuwe patiënt. Klik op de knop hieronder om u direct aan te melden. Wij nemen spoedig contact met u op om uw eerste afspraak te plannen.

tandarts-haastrecht

Behandelingen verzorgd door onze tandarts

Ons team bij Mondzorg Statensingel bestaat uit diverse tandheelkundige experts, elk met hun eigen specialisatie. Deze verscheidenheid stelt ons in staat een breed scala aan behandelingen aan te bieden. Hieronder hebben we enkele van onze diensten opgesomd waarvoor u contact kunt opnemen met onze praktijk, gelegen nabij Haastrecht.

Het is voor ons van groot belang dat u zich comfortabel voelt in onze praktijk. Ons team draagt hieraan bij door u vriendelijk te benaderen en uw wensen te respecteren. Ons doel is pas bereikt wanneer u onze praktijk verlaat met een glimlach van tevredenheid op uw gezicht.

Angsttandarts Haastrecht

Als u opziet tegen een behandeling, is dat begrijpelijk. Veel patiënten ervaren tandartsangst. We raden u aan dit voor uw afspraak aan ons door te geven, zodat we hiermee rekening kunnen houden.

Onze tandartsen hebben ruime ervaring in het behandelen van angstige patiënten en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt voor, tijdens en na de behandeling. We leggen stap voor stap uit wat er gaat gebeuren en geven u de controle. Als u een pauze wilt nemen of vragen heeft, kunt u dat altijd aangeven.

Bent u bang voor de tandarts en zoekt u een tandarts in de omgeving van Haastrecht die persoonlijke aandacht en begeleiding biedt? Neem dan contact met ons op of klik op de knop hieronder om u direct in te schrijven. Wij staan voor u klaar.

tandartspraktijk-haastrecht

Met spoed een tandarts in Haastrecht nodig?

Voor spoedgevallen adviseren wij om direct contact met ons op te nemen. Wacht niet te lang met uw klachten, aangezien deze kunnen leiden tot ongemak en verergering in de mond- of kaakregio.

Woont u in de buurt van Haastrecht en heeft u dringend een tandarts nodig? Onze praktijk bevindt zich vlakbij Haastrecht. Voor spoedgevallen kunt u ons bereiken op onderstaande nummers.

Wij staan tijdens onze openingstijden voor u klaar en streven ernaar om u dezelfde dag nog te helpen. Buiten onze openingstijden kunt u terecht bij Dental365. Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen.

Spoedgeval tijdens openingstijden?

Spoedgeval buiten openingstijden?

tandheelkunde-haastrecht

Openingstijden van onze tandartspraktijk

Bent u op zoek naar een tandarts in Haastrecht of in de buurt met flexibele openingstijden? Mondzorg Statensingel verwelkomt u graag. We begrijpen dat niet iedereen tijdens reguliere werkdagen langs kan komen voor een controle of behandeling. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een afspraak in te plannen op zaterdag.

Indien u een afspraak heeft gemaakt bij onze tandartspraktijk maar u kunt onverhoopt niet komen, vragen wij u vriendelijk om dit minstens 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Een van onze medewerkers zal dan direct een nieuwe afspraak met u maken.

Maandag 08:15 - 16:30
Dinsdag 08:15 - 16:30
Woensdag 08:15 - 16:30
Donderdag 08:15 - 16:30
Vrijdag 08:15 - 16:30
Zaterdag 08:15 - 16:30
Zondag Gesloten

Direct een afspraak maken

Zoekt u een tandarts in de regio Haastrecht met flexibele openingstijden? Bij Mondzorg Statensingel bent u aan het juiste adres. We begrijpen dat niet iedereen doordeweeks tijd heeft voor een afspraak. Daarom bieden wij ook zaterdagafspraken aan.

Als u een afspraak heeft gemaakt maar deze onverhoopt moet annuleren, vragen wij u vriendelijk om dit minstens 24 uur van tevoren te melden. Onze medewerkers zullen dan graag een nieuwe afspraak met u inplannen.

Contactgegevens

Openingstijden